Головна » 2014 » Лютий » 26 » Із Чехії повернулися з кришталевим кубком
14:07
Із Чехії повернулися з кришталевим кубком

Зразковий ансамбль «Мрія» дитячої музичної школи вже вдруге взяв участь у міжнародному пісенному фестивалі. Цього разу наші юні виконавці побували в Чехії на 9-му традиційному конкурсі дитячої та юнацької творчості «Різдвяні потіхи». Загалом їх цікава поїздка Європою тривала з 2 по 8 січня. Із Львова їхали через Польщу. У Відні, столиці Австрії, побували в соборі святого Стефана, де слухали органну музику, відвідали музей природничих наук. Здійснили цікаву екскурсію Прагою, де безпосередньо відбувався конкурс більше 300 учасників із Білорусі, України, Грузії, Чехії, Німеччини та Росії.

Нашу країну «Мрія» представляла у середній віковій групі. Котелевці виконали дві пісні: «Про Україну» Наталії Май та «Сад молодий» Рости-слава Галагана. У складі колективу виступали Марина Рохман, Анастасія Тимошенко, Дарина Сокирко, Анастасія Томенко та Вікторія Ковпак.

Наступного дня, під час поїздки до німецього Дрездена, у картинній галереї «Старі майстри» діти мали можливість побачити справжню «Сикстинську мадонну» Рафаеля, картини Рембрандта та інші шедеври світового мистецтва.

7 січня в ході заключного гала-концерту на юних котелевців чекала радісна і найщасливіша мить фестивалю — оголошення про зайняте ними почесне друге місце і нагородження кубком із чеського кришталю!

Ця захоплююча подорож, екскурсії, виступ на конкурсі запам’ятаються дітям на все життя. Тож юні «мріївці», їх керівник Світлана Міщенко та батьки щиро вдячні за матеріальну допомогу в організації поїздки благодійникам: директору ТОВ «Агрофірма «Маяк» Вячеславу Приймі, директору СТОВ «Скіф» Олексію Бовдиру, голові СК «Дружба» Івану Гнилосиру, директору ПСП «Святослав» В’ячеславу Шишуку, керівникам фермерських господарств «Мир» і «Надія» Володимиру Бурковському та Сергію Шевченку, голові РСТ Людмилі Дубині.

До речі, цей успіх «Мрії» стане особливо пам’ятним ще й тому, що саме у березні нинішнього року ансамбль відзначить десятиріччя творчої діяльності.

Категорія: Новини про культуру | Переглядів: 241 | Додав: Андрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: