Головна » 2014 » Червень » 6 » «МИ — ЄДИНОЇ ВКРАЇНИ ДІТИ!»
09:06
«МИ — ЄДИНОЇ ВКРАЇНИ ДІТИ!»

Перший день літа цього року видався дощовим і через захмарене небо  сонце майже не проглядалося. Та це не завадило проведенню традиційного свята з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, яке  проходило під назвою «Ми — єдиної Вкраїни діти».  Через рясний дощик захід відбувся у танцювальній залі палацу дозвілля «Скіфія», яку  вщент наповнили дитячі посмішки, що  осявали зал, ніби  сонячні промінчики. 

Дітей та дорослих, які були разом із ними, щиро привітала заступник голови райдержадміністрації Наталія Сахно. Завітали на свято й голова районної ради Володимир Довгуша та селищний голова Котельви Іван Гарькавенко. А ось  ведучими святкового дійства разом із Оленою Косівською були Максим Кравченко та Гліб Ольговський.

Дитячими піснями і веселими таночками радували присутніх маленькі вихованці дитсадків «Дзвіночок», «Берізка», «Пролісок» і «Барвінок», солістки Оксана Бугрій і Даша Слюсаренко, учасники танцювальних колективів «Чарамі» дитячої музичної школи (керівник Олена Чугуй) та «Гранд» (керівник Аліна Пигида).

Вперше цього року на святі проводився парад двійнят, що  стало справжньою родзинкою програми. Зал гучно аплодував  учасниками  незвичайного параду: Меланії та  Анісії Жіхарьовим (2003 р.н.), Назару, Тарасу і Софії Переяслівцям (2008 р.н.), Анастасії та Валерії Чайкам (2005 р.н.), Владиславу та Ростиславу Лисенкам (2008 р.н.), Тані та Андрію Жіхарьовим (2007 р.н.), Яні та Дімі Гризодубам (2007 р.н.), Меланії та Мирославі Коханам (2009 р.н.), Даші і Саші Шевченкам (2010 р. н.), Роману і Вадиму Шевченкам (2013 р.н.). Їм усім вручили солодощі від селищної ради та  подарунки від настоятеля церкви «Любов і зцілення» пастора Галини Крижної. Крім того, з її рук отримали призи  переможці фотоконкурсу серед двійнят «Подвійне щастя»:  родини Шевченків, Давиденків і Коханів.

Цікаво пройшов  конкурс власноруч зроблених окулярів «Світ через дитячі окуляри». Весело змагалися діти у різних естафетах і змаганнях на спритність та кмітливість. 

В цей час у фойє демонструвалася виставка виробів «Умілі ручки»  юних митців Вікторії Піскун, Олександра Дрижирука, Максима Шляпкіна (ЗОШ №4), Ані Абрамової, Кості Літвіна та Руслани Лугової (гімназія №1), Анни-Марії Коваленко, Дарини Асулової, Віктора Пономаренка, Ліани Дудченко, Вікторії Старокожко ЗОШ №2).

Як і торік, велику цікавість викликала виставка домашніх улюбленців. Кого там тільки не було: кроленята Рижик і Чижик (Даші Кашуби), морські свинки Семен і Одарочка та кролик Умка (Руслани Лугової), шиншила  Тошка (Даші Коваленко),  котики Кузя і Матроска (Каті Зірки), хом’ячок Пуша (Назарія Митька), маленькі морські свинки (Валерія Прийми), кішечка Тигра (Поліни Тимошенко), кошенята Муся і Мурка (Тані Заруцької)!

Учасники   виставок, конкурсів, естафет і концертних виступів теж отримали призи. Це стало можливим, дякуючи благодійній допомозі  ради підприємців району на чолі із Сергієм Шевченком та голови райспоживтовариства Людмили Дубини.

Організаторами заходу виступили служба у справах дітей,  відділ  сім’ї, молоді та спорту, відділ освіти райдержадміністрації, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  працівники районного будинку культури.

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Новини про культуру | Переглядів: 364 | Додав: kolosok21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: