Головна » 2014 » Лютий » 27 » На сільських сценах лунали концерти
11:11
На сільських сценах лунали концерти

Дарувати людям настрій та позитивні емоції — саме так налаштований творчий колектив Малоруб-лівського сільського Будинку культури. Тож новорічні свята на території нашої сільської громади пройшли доволі весело. Привітання Діда Мороза, Снігуроньки і щедрівників доповнювали запальні танці та пісні під час концерту у Малій Рублівці. У цікавих конкурсах діти вигравали новорічні іграшки, а дорослі — зерно кукурудзи та олію. 

А напередодні  «старого»  Нового року малорублівські артисти виступили із концертом у Лихачівці. У  клубі біля красуні-ялинки Дід Мороз щедро посипав глядачів зерном, Снігуронька загадувала загадки, під звуки голосного тамбурину співали щедрівники.   Різножанрові танці виконували Марина і Наталія Усач, Альвіна Кривоус, Юлія Лакатош, Марина Соломаха, Женя Вітченко. Глядачів приємно вразили  яскраве розмаїття їх сценічних костюмів. Гаряче сприймав зал  гумор від Ніни Карпенко та Любові Вишневської, пісенні номери у сольному виконанні Валерії Голуб, Івана Кулі та Марини Усач. До речі, остання, як ви помітили, встигала і танцювати, й співати. А вчасно міняти костюми їй допомагала мама.

Під час концерту розігрувалися святкові призи від ПСП «Ковпаківець» — мішок борошна та поросятко. Ведуча Любов Філенко щиро дякувала лихачівцям за теплий прийом.

У свою чергу жителі Малої Рублівки та Лихачівки вдячні за організаційну і матеріальну підтримку в проведенні новорічних свят сільському голові Віктору Горьовому, директору ПСП «Ковпаківець» Анатолію Карпенку, приватним підприємцям Миколі Вусику, Сергію Горьовомуё Івану Голубу та працівникам лихачівської пилорами.

 

 


Категорія: Новини про культуру | Переглядів: 312 | Додав: Андрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: