Головна » 2017 » Лютий » 21 » Результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Музей С.А. Ковпака»
18:39
Результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Музей С.А. Ковпака»

21 лютого  2017 року в  секторі культури, спорту і туризму Котелевської райдержадміністрації  відбулися два  засідання комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора КЗ «Музей С.А. Ковпака»,  що належить до сфери управління культури України.  Дана комісія утворена наказом сектору культури, спорту і туризму Котелевської  райдержадміністрації  від 10 лютого 2017 року № 20 "Про затвердження персонального складу конкурсної комісії по відбору кандидатів на заміщення посади директора КЗ «Музей С.А. Ковпака». Проведення конкурсного відбору відповідно до вимог  Законів України «Про культуру»(зі змінами), «Про музеї та музейну справу», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури».

На першому засіданні конкурсної комісії  21  лютого  2017 року було прийнято рішення допустити до участі у подальшому конкурсному відборі кандидата, чиї документи відповідають тим критеріям,  які попередньо були вказані в оголошенні на офіційному веб-сайті сектору  культури, спорту і туризму Котелевської райдержадміністрації   та газеті «Народна трибуна»  від 11 січня 2017 року.

Згідно з порядком проведення конкурсного відбору, на другому засіданні конкурсна комісія  21  лютого  2017 року провела співбесіду з кандидатом, під час якої заслухала публічну презентацію проектів програм розвитку закладу  на один і п’ять років.

Сектор культури, спорту і туризму Котелевської  райдержадміністрації забезпечив відео- та аудіофіксацію  засідань конкурсних комісій.

Після заслуховування на засіданні комісії претендента, було обрано переможця конкурсного відбору на посаду директора КЗ «Музей С.А. Ковпака», яким стала Кулинич Катерина Іванівна.

Категорія: Новини про культуру | Переглядів: 406 | Додав: Андрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: