Головна » 2015 » Березень » 24

25 апреля 2015 года ЕДЕМ В ХАРЬКОВ!

Вівторок17:45

(Лучший уикенд для всей семьи: экопарк Фельдмана +ЦПКиО им. Горького) 8 -00 – выезд с г. Полтавы; 10-00 – экскурсия по экопарку Фельдмана + свободное время для отдыха; Feldman Ecopark – это масштабный и уникальный для Украины благотворительный проект МБФ «Фонд Александра Фельдмана». Экопарк сегодня представляет собой территорию для семейного отдыха с развлечениями и зоопарком. У всех посетителей есть возможность не только наблюдать за животными, но и близко общаться с некоторыми из них в зоне контактного зоопарка. - Центральный парк культуры и отдыха им. Горького. Парк стал визитной карточкой Харькова. Это место, где можно прекрасно отдохнуть и весело провести время. В Парке развлечений Вас ждут только хорошее настроение и положительные эмоции! Весной 2011 года парк Горького был закрыт на масштабную реконструкцию. 23 августа 2012 года, в День освобождения Харькова, Центральный парк развлечений был торжественно открыт. Символом обнов ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про туризм | 0 Комментариев »

Екскурсійний тур «Краса Тернопілля» (9-12 травня 2015року)

Вівторок17:41

Тернопілля – дивовижний, незвіданий і вражаючий край. Він має унікальну природу, що поєднує красиві пейзажі, чисте повітря, річки та водоспади. Не перестають захоплювати своєю величчю і старовиною численні церкви і монастирі. Тут збереглася третина всіх замків і фортець України. Програма подорожі: 08.05.15р. (пятниця) - виїзд з м. Полтави о 18-00 09.05.15р. (субота) – Монастир святої праведної Анни, купання в чудодійному джерелі. м. Почаїв - екскурсія по Свято-Успенській Почаївській Лаврі. Переїзд у смт Вишнівець – огляд палацового комплексу з парком ХVII-XVIII ст. родини князів Вишневецьких. Переїзд до м. Збараж. Обід. Огляд замку ХVII ст. Переїзд до м. Тернопіль. Поселення в готелі. Вільний час. Ночівля. 10.05.15р.(неділя) – Сніданок. Виселення з готелю. Оглядова екскурсія по місту. Переїзд до с. Зарваниця – сакральне місце, що за своїм релігійним та історичним значенням знаходиться поряд з Києво-Печерською, Почаївською та Святогір ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про туризм | 0 Комментариев »

До уваги туристичних фірм, екскурсоводів Полтавщини!

Вівторок17:31

26 березня 2015 року в межах підготовки до літнього туристичного сезону для фахівців туристичної галузі, екскурсоводів буде організовано виїзна навчальна екскурсія до інтерактивного Музею олії, що знаходиться в с. Мачухи Полтавського району. Реєстрація за телефоном: (050) 64 64 198 Наталія Едуардівна

добавлено в категорию Новини про туризм | 0 Комментариев »