Головна » Архів матеріалів

День виведення радянських військ з Афганістану

Понеділок16:21

 

Дата виведення радянських військ з Афганістану – 15 лютого – є днем вшанування всіх учасників бойових дій на те­риторії інших держав. У 27-у річницю тієї незабутньої події  біля  обеліску воїнам інтернаціоналістам  відбувся мітинг присвячений вшанування учасників бойових дій на території інших держав . В ході мітингу керівники району  РДА   В.П Колос та  голова районної р ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

Положення

Понеділок11:25

    ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

До Дня закоханих

Понеділок13:40

13 и 14 февраля 2016 года УИКЕНД НА ДЕНЬ ВЛЮБЛЕННЫХ!!! ВСТРЕЧАЙТЕ ПРАЗДНИК НЕОБЫЧНО!!! 11-00 – выезд с г. Полтавы - Музей "Украинской свадьбы". Свадьба! Этот сакральный обряд во все времена имел ключевое значение в судьбе двух влюбленных. Вы будете иметь возможность не только наблюдать за обрядом, но и стать участниками свадьбы, выпить з ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про туризм | 0 Комментариев »

Увага

П`ятниця12:25

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Середа16:36

27 січня у центральній районній бібліотеці були проведені заходи до міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту:

"Голокост - біль, сльози, пам'ять"- книжкова виставка;

"Голокост - біль нашої пам'яті" - година історичної пам'яті.

У дитячій біблотеці проведено годину спілкування (7-9 класи) під назвою "Трагічні сторінки історії України".

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

Відбувся творчий звіт учасників художньої самодіяльності Більського СБК

Вівторок15:19

Цьогорічний огляд "Слався Полтавська мистецька родино" відкрили аматори самодіяльної сцени Більського СБК. Директор Т.В. Черниш.

Різнож ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

День Святого Валентина

Вівторок10:16

13 и 14 февраля 2016 года УИКЕНД НА ДЕНЬ ВЛЮБЛЕННЫХ!!! ВСТРЕЧАЙТЕ ПРАЗДНИК НЕОБЫЧНО!!! 11-00 – выезд с г. Полтавы - Музей "Украинской свадьбы". Свадьба! Этот сакральный обряд во все времена имел ключевое значение в судьбе двух влюбленных. Вы будете иметь возможность не только наблюдать за обрядом, но и стать участниками свадьбы, выпить за здоровье молодых и съесть свадебную «шишку». Жениха и невесту выбирают сами гости. А возможно именно Вы ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про туризм | 0 Комментариев »

Екскурсія

Понеділок09:30

6 лютого 2016 року Екскурсія до Музею історії олії + Дегустація олії та домашніх вин (Полтавський район, с. Мачухи). 12-00 – Збір групи, виїзд. 12-30 – Екскурсія. Дегустація та придбання олії, домашніх вин. Інтерактивний музей викликає у відвідувачів не аби яке зацікавлення. Він діє в повному розумінні слова. І про це здогадуєшся ще за кількасот метрів від цього приміщення завдяки аромату свіжої олії, що лоскоче носа і викликає апетит. Це ж так смачно – вмочити у блюдце з пахучою олією окраєць свіжоспеченого хлібу, присипати сіллю, подрібненим часничком і… Музей-олійниця – діюче підприємство, де можна й олії купити, й дізнатися про історію та тонкощі олійного виробництва. Техніка, що тут працює, має понад сторіч ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про туризм | 0 Комментариев »

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

П`ятниця11:04

Сьогодні в Україні згадують події 29 січня 1918 року, відомі як бій під Крутами. Саме в цей день 300 молодих студентів-патріотів постали проти чотирьохтисячної більшовицької армії задля захисту нашої держави. Це важлива дата для кожного українця, а особливо для тих, хто зараз захищає нашу країну. Виклики, що постали перед Україною сьогодні, виховують нове покоління Героїв. Сотні прикладів мужності і жертовності наших воїнів задля миру на рідній землі, спокою у домівках та достойного майбутнього дітей доводять усьому світу нашу готовність відстоювати незалежність своєї держави. Ми вшановуємо героїзм української молоді, справжніх патріотів, які загинули у нерівному бою, виборюючи українську державність. У холодному січні 1918 року ці хлопці подали усій нашій нації приклад беззавітного служіння своїй країні. Схилімо ж голови у скорботі за тими, хто віддав жи ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »