Головна » 2014 » Березень » 26 » Яскравий та динамічний концерт презентували котелевцям самодіяльні аматори сцени з Козлівщини
18:47
Яскравий та динамічний концерт презентували котелевцям самодіяльні аматори сцени з Козлівщини

Суботнього дня  учасники художньої самодіяльності Козлівщинського сільського Будинку культури завітали до Котельви з творчим звітом «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине!». Концерт був наповнений цікавими номерами, які принесли багато позитивних емоцій.

Перші номери звіту присвятили Великому Кобзарю. Хоровий колектив (керівник Ірина Сіренко) хвилююче виконав пісню на слова Тараса Шевченка «Зоре моя вечірняя». Власним віршем натхненно вшанувала батька української поезії Анастасія Серга. Юна Тетяна Курочка вразила майстерною грою на бандурі та ще й пісню гарно заспівала.

Глядачі щедро нагородили оплесками жіночий ансамбль «Чар-зілля» («Назустріч долі»). Наталія Момот віддала належне дорогим матусям, подарувавши їм пісню «Мама». Альбіна Телятник викликала посмішки на устах глядачів веселою піснею «Райдуга».

Добре усі посміялися із вправної господині, яка намагалася привчити свою родину до вишуканої кухні. Та, на жаль, через це й опинилася на лікарняному ліжку. Розповідала про цей кумедний випадок Ірина Касян.

Найменші учасники звіту з танцювального колективу «Василечки» (керівник Оксана Кіт) порадували глядачів запальним танком, вдало підібраною піснею. Пізніше вони показали ще й хореографічну композицію «Малинки».

Долю ліричності внесла в концерт піснею «Балада» Наталія Тарабалко, яка виступила під гітарний супровід Владислава Слюсарського.

Наступний номер повернув нас до творчості Кобзаря віршем «Лілея», який з тугою та болем у душі прочитала Анжеліка Решітько.

Гаряче сприймали глядачі й солістів Ірину Сіренко (пісня «Камінь у серці»), Оксану Івашину («Твій ангел»), Наталію Тарабалко («Осіннє кохання»), Юлію Смертюк («На жаль»).

Хто ж не був молодим і не пам’ятає, як же тоді хотілося гуляти! Про це й розповіли уривком із вистави «Перші гулі» аматори. Тут тобі й жарти, й сльози, й кохання, й суворі батько і мати. Що ж з цим робити і куди від цього дітися? Відповідали на ці питання  Сергій Сарнавський, Тетяна Жданова, Наталія Тарабалко, Олександр Пестременко.

А Григорій Юхименко насмішив усіх, розповівши дотепну байку «Бунтарство».

Полонили серця глядачів ансамблі «Бузковий гай» («Ой у полі криниченька») та «Родина» («Рідня моя, рідня»).

Чи не найоригінальніше виступив троїстий музика Ярослав Фицик із власноруч створеним інструментом та ще й під супровід баяна, викликавши шквал оплесків та емоцій у глядачів.

Коли дует братів Миколи та Григорія Юхименків співав запальну пісню «Сало», козлівщинські аматори частували усіх бажаючих у залі канапками з цим українським делікатесом.

Завершальним акордом звіту стала композиція «Тільки ти повір у чудеса», яку виконала Альбіна Телятник з найменшими артистами творчого звіту. До них приєдналися усі учасники концерту. В знак подяки за прекрасно проведений вечір глядачі піднялися із своїх місць і наповнили залу тривалими оплесками.

З привітаннями та побажаннями до самодіяльних артистів звернулися депутат обласної ради Тетяна Корост, сільський голова Анатолій Сіренко та помічник директора агрофірми «Маяк» Юрій Задорожній. Натомість аматори висловили подяку за сприяння в підготовці творчого звіту і захочення виконавців директору агрофірми Вячеславу Приймі. Доречно буде нагадати, що цього року завершено капітальний ремонт Козлівщинського Будинку культури, також місцеві виконавці  готувалися до концерту в оновленому приміщенні і з великим ентузіазмом.

Леся ВИННИК.

Категорія: Новини про культуру | Переглядів: 299 | Додав: Андрій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: