Головна » Новини про культуру

Подорож

Середа09:49

10 января 2016 года Новогодний Харьков Экскурсионный тур в г. Харьков +цирк!!! 11 -00 – выезд с г. Полтава; – переїзд в г. Харьков; - Обзорная экскурсия по новогоднему Харькову; - Обед в кафе; - Харковский цирк. Новая программа «Новогодний Иллюзион»! http://www.circus.kharkov.ua/. Магическое шоу с участием ведущих мастеров циркового искусства, а также удивительных экзотических животных. Воздушные гимнасты на ремнях, гимнастка на трапеции, акробаты на качеле продемонстрируют зрителям свое мастерство. Искрометный юмор клоунского трио «Марипоса» заставит смеяться не только детей, но и взрослых. Новогоднее настроение создают Дедушка мороз и Снегурочка. Гастроли программы «Новогодний иллюзион» продлятся в Харьков ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

День визволення Котельви

Четвер11:28

Подвиг визволителів назавжди у серцях прийдешніх поколінь ДЕНЬ визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників — свято, яке прославляє немеркнучий подвиг ветеранів другої світової війни та трудову звитягу сьогодення. З нагоди 72-ї річниці визволення Котелевщини та Дня партизанської слави у селищі відбулося грандіозне обласне свято «Квітуй, піснями подвиг прославляй, наш Ковпаківський славний край!». РОЗПОЧАЛОСЬ дійство о 10 годині ранку районним фестивалем військово-патріотичної пісні, під час якого на сцені виступили вокальний жіночий ансамбль «Дивоцвіт» селищного Будинку культури СВК «Батьківщина» (керівник Неля Коросташова), танцювальний колектив «Браво» (керівник Катерина Подопригора), вокальний анс ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

Виставка Гнойового С.М.

Четвер11:10

В рамках обласного свята «КВІТУЙ, ПІСНЯМИ ПОДВИГ ПРОСЛАВЛЯЙ, НАШ СЛАВНИЙ КОВПАКІВСЬКИЙ РІДНИЙ КРАЙ» відбулася виставка скромної людини, відомого далеко за межами Полтавщини, члена Національної спілки художників України, Заслуженого художника України, графіка Сергія Гнойового. Вже більше 30 років Майстер живе у с.Дем'янівка, що на Котелевщині. Колись процвітаюче село, тепер ледь жевріє вогниками в кількох хатах. Та Сергій Миколайович увічнює на своїх, за силою образів майже плакатних полотнах всю глибину духу й гіркоту лихоліть, що дісталися українському народу. Саме такі митці формують духовний стрижень нації і пишуть літопис нашого сьогодення. Про цього художника можна говорити, що з його картин дивиться Україна. Переглянувши ваставку митця, голова Полтавської обласної ради Петро Ворона зазначив: "Для Полтавського краю - це знакова фігура. У нього унікал ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

Концерт

Середа15:21

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

Оренда нежитлового приміщення

Вівторок13:12

КОТЕЛЕВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА БІБЛІОТЕКА на конкурсних основах здає в оренду приміщення площею: 18 м кв, що знаходяться в приміщенні Центральної районної бібліотеки за адресою: смт. Котельва, вул. Островського, 3. МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ: смт. Котельва, вулю Жовтнева, 207 09 червня 2015 року о 9 годині. Кінцевий термін прийняття документів на конкурс 08 червня 2015 року. Телефон для довідок та ознайомлення з умовами конкурсу: 2-15-83

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »

Травневі свята

Четвер15:11

Екскурсійний тур «Краса Тернопілля» (9-12 травня 2015року) Тернопілля – дивовижний, незвіданий і вражаючий край. Він має унікальну природу, що поєднує красиві пейзажі, чисте повітря, річки та водоспади. Не перестають захоплювати своєю величчю і старовиною численні церкви і монастирі. Тут збереглася третина всіх замків і фортець України. Програма подорожі: 08.05.15р. (пятниця) - виїзд з м. Полтави о 18-00 09.05.15р. (субота) – Монастир святої праведної Анни, купання в чудодійному джерелі. м. Почаїв - екскурсія по Свято-Успенській Почаївській Лаврі. Переїзд у смт Вишнівець – огляд пал ... Читати далі »

добавлено в категорию Новини про культуру | 0 Комментариев »
« 1 2 3 4 5 6 »